ГОЛЕМА ПРОМОТИВНА АКЦИЈА

 
 

НАСТАНИ

Создаваме незаборавни спортски искуства

 

КОНСАЛТИНГ

Нудиме иновативни и динамични стратешки консултантски услуги и решенија во спортската индустрија

 

СПОРТСКИ КАМПОВИ

За големи и мали, професионалци или аматери, организираме тематски кампови според вашите потреби

1
1

Врати се во игра

Пријави се. Биди дел од возбудливата „Бизнис 3x3 Баскет“. Забава. Дружење. Награди

Дознај повеќе
мапа на цели Мотивација
May 17, 2019

Шест Едноставни Совети за Поставување и Постигнување на Вашите Цели

Кога човек има цел во животот, тој го осмислува давајќи му и насока, и тек. Но,  неминовно се наметнува прашањето како да се постави  цел, а притоа да се остане…
Мотивација
May 14, 2019

5 Навики за Поквалитетен Живот

Навики во четириесеттите Ближејќи се до четириесеттите години од животот можеби повеќето од нас се прашуваат дали станале помудри, или научиле нешто од сопствените грешки, какви навики развиле, како им…
Мотивација
May 10, 2019

За Моќта на Изборот и Носењето Одлуки во Животот – Дел 3

Следниве чекори можат да ви помогнат да се промените   Чекор 1: Не е важно што ти се случило, важно е да ја видиш ситуацијата каква што е, но не…