Известување

Известување – Врати се во игра! – Од 30 септември Бизнис 3×3 Баскет 🏀

By September 13, 2019 No Comments

Бизнис 3×3 Баскет во организација на Спортплан, поради барање на пријавените компании и играчи, топлото време и продолжување на летните одмори, го пролонгира почетокот на лигата за 30 септември. 🏀

Почитувани, поради барање на пријавените компании и играчи во Бизнис 3×3 Баскет, почетокот на Бизнис 3×3 Баскет се пролонгира за 30 септември поради топлото време и продолжувањето на летните одмори. 🏀

Спортплан ги охрабрува сите компании кои до сега го пријавија учеството дека за сите дополнителни информации поврзани со Бизнис 3×3 Баскет (време на играње, групите за натпреварување и сл.) ќе бидат навремено известени од страна на нашиот сектор за комуникации.

За сите дополнителни прашања, тимот на Спортплан ви стои на располагање. ⛹️‍♂️

Зоран Панчевски, основач на Спортплан и целиот негов тим, ви посакуваат среќен и успешен почеток на Бизнис 3×3 Баскет. 🏆

Повеќе информации за Спортплан и Бизнис 3×3 Баскет може да се најдат на:

https://sportplan.mk/ и https://www.facebook.com/sportplan.mk/

Leave a Reply