Контакт

 

Иако нашата канцеларија е во центарот на градот, сепак спортот се случува надвор од канцелариските простории. Ние сме присутни секаде и секогаш каде што има спортски настани – како активни учесници или како страствени вљубеници и набљудувачи.

 

Адреса:

Т.Ц Буњаковец
1 спрат, локал 31
1000 Скопје
Р.Македонија

T: +389 (0)75 721715
E: contact@sportplan.mk