was successfully added to your cart.

Cart

Почитувани,

Во период од 13 јуни до 30 септември 2019, искористете ја ГОЛЕМАТА ПРОМОТИВНА АКЦИЈА и пријавете ЕКИПА во Бизнис 3×3 Баскет.

Цената за учество во „БИЗНИС 3 x 3 БАСКЕТ “ во промотивниот период изнесува: 

61.500,00 денари со можност за плаќање на 10 месечни рати – (вклучени 38 натпревари)

  • За првите три екипи следуваат награди :
  • За првопласираната екипа 6 ноќевања во Грција,награди од нашите спонзори и учество без

котизација во наредната година.

  • За второпласираната екипа 4 ноќевања во Грција,награди од нашите спонзори и 50% попуст

на котизацијата за учество следната година.

  • За третопласираната екипа 2 ноќевања во Грција, ,награди од нашите спонзори и 30% попуст

на котизацијата за учество следната година.

За повеќе информации на contact@sportplan.mk или на телефонскиот број +38975721715 Зоран / +38978426972 Бојан/ +38970450345 Благица

ВРАТИ СЕ ВО ИГРА! 

 

Leave a Reply