was successfully added to your cart.

Cart

Промашив повеќе од 9000 шутеви во мојата кариера. Изгубив повеќе од 300 натпревари. Во 26 натпревари ми беше доверена задачата да шутирам за победа но јас промашив. Не успевав одново и одновно во животот. И токму на тоа се должи мојот успех.

Мајкл Џордан

Leave a Reply