Ви Нудиме Одлични Услуги

Настани

Од почетна идеја до целосна реализација менаџираме со сите логистички, оперативни и маркетинг елементи на настанот

Спортски игри

Организираме спортски лиги за компании во баскет, мал фудбал, пинг понг и други спортови

Консалтинг

Нудиме иновативни и динамични стратешки консултантски услуги и решенија во спортската индустрија

Спортски кампови

За мали и големи, професионалци и аматери организираме тематски кампови според вашите потреби