Зимата си замина и време е да се активираме. Пред нас е возбудлив период. Додека дел од вас се веќе на кеј и ги започнувате подготовките за “дотерување“ новата сезона, ние во Спортплан работиме на стартување на „3 на 3 Баскет Лигата“.

Се надеваме дека накоро сите ќе уживаме во благодетите на сончевите денови, топлото време и многуте одиграни натпревари

 

Leave a Reply